RWF Logo

MAPA DOGAĐAJA za 8. MART 2019 – POŠALJITE INFORMACIJE!

 

2018-mapa-des-final-01-CUT


Drage prijateljice, Rekonstrukcija Ženski fond vas poziva da pošaljete info za MAPU DOGAĐAJA za 8. MART 2019! Ove godine obeležavamo 10 godina od kako je MAPA lansirana i kako se trudimo da obuhvatimo dešavanja u celoj Srbiji a i ex-Yu regiji.

MAPA DEŠAVANJA za 8. mart je korisna, informativna, edukativna, i  ovo je jedan od načina da beležimo i arhiviramo istoriju feminističkih i ženskih organizacija

MAPA DEŠAVANJA i ove godine će doživeti svoje ONLINE izdanje!

MAPA nam nekada alarmira i gde smo i kuda idemo kada pričamo o feminističkim dešavanjima i organizovanju. Pre tačno 10 godina na naš poziv da nam se pošalje informacija o organizaciji dešavanja povodom 8.marta je bilo 21 dešavanje iz 13 gradova. Prošle godine bilo je 13 dešavanja iz 7 gradova. Priroda samih događanja je drugačija, na početku se mnogo manje sarađivalo sa državom, i više su akcije bile usmerene na aktivizam, a poslednjih godina dosta ima saradnje sa raznim telima za rodnu ravnopravnost. Znate i same da mi MAPU koncipiramo da je fokus baš na aktivizmu i radu ženskih i feminističkih organizacija! Zato se nadamo iznenađenju ove godine!!

Na našoj  online mapi, gde pozivamo i ženske grupe iz EX-Yu regije da nam se pridruže i pošalju sadržaje za 8.mart imamo prilike da vidimo šta se i šire dešava.

MAPU kao i svake godine promovišemo putem štampanih i elektronskih medija.


Pozivamo ženske grupe, kolektive i inicijative  da nam pošalju informacije ako organizuju dešavanja za 8. mart.

ROK JE 21.02.2019.


Pošaljite nam sledeće informacije//molim vas precizno popunite:

  • Naziv organizacije
  • Naziv dešavanja za 8. mart/kratki opis/program
  • Informacije:datum/vreme/mesto
  • Kontakt e-mail
  • Web stranica
  • Kontakt telefon

Prima: zoe.gudovic@rwfund.org


Srdačno vaše,

Rekonstrukcija Ženski fond