Radni tim

Galina Maksimović

Koordinatorka programa i rada sa zajednicom

Galina je zaposlena u Rekonstrukciji Ženskom fondu od oktobra 2019. godine. Prethodno je radila kao dramska autorka i dramaturškinja, filmska kritičarka, prevoditeljka. Posvećena je feminističkom / levičarskom aktivizmu u različitim oblicima. U fondu se bavi održavanjem i razvojem programa, komunikacijom i lokalnom filantropijom.

Đurđa Trajković

Koordinatorka fonda

Đurđa je koordinatorka fonda od maja 2020. Pre dolaska u RŽF, provela je 15 godina u akademskim institucijama u Sjedinjenim Američkim Državama i Srbiji gde se bavila latinoameričkom književnošću i feminističkom teorijom. U fondu je zadužena za pregled nad programima i finansijama kao i za međunarodnu saradnju.

Ana Imširović Đorđević

Operativna menadžerka

Aktivistkinja od početka 1990-tih i učesnica brojnih feminističkih i antiratnih inicijativa i aktivnosti. Prevoditeljka sa engleskog i jedno vreme artivistkinja u grupi ACT Women. U RŽF radi kao operativna menadžerka od novembra 2019. i vodi računa da sve teče glatko.
 

Irena Jovanović

Stažistkinja

Irena je stažistkinja u fondu od aprila 2021. Do sada se bavila studiranjem književnosti, pobunjenim čitanjima i feminističkom književnom kritikom u grupi Pobunjene čitateljke. Radi i u izdavaštvu. U RŽF se bavi održavanjem CRM platforme i kreiranjem arhive Fonda.  

Leave a Comment