RWF Logo

Radionica / edukativna kampanja “Kako da sestre to rade najbolje 2”


#KDSTRN2 radionice

[Best_Wordpress_Gallery id=”74″ gal_title=”01 KDSTRN2 EDU WORKSHOP”]

 

Drugi, radioničarski deo kampanje Kako da sestre to rade najbolje 2, održao se u hotelu Park od 15.09. do 16.09. Rekonstrukcija Ženski fond ugostila je 20 učesnica i učesnika iz Beograda, Kostolca, Niša, Sombora, Novog Sada, Pančeva i Pirota. Učesnici i učesnice dolaze iz različitih sfera društvenih nauka (književnost, muzika, umetnost, marketing), različitih NVO organizacija koje rade na poboljšanju ženskih i LGBITQ+ prava, sporta i državnih institucija. Tokom ova dva dana učesnici i učesnice radioničarskog dela kampanje imali su prilike da pristustvuju radionicama i predavanjima koje su vodili Zoe GudovićMirjana Mirosavljević-Bobić i Mladen Jovanović.

Osim troje zvaničnih predavačica/predavača, ove godine su svoje utiske sa učesnicama/učesnicima podelili i prošlogodišnji učesnik i učesnica KDSTRN kampanje Marija Papić-Đurić i Marko Paunović. Tokom ovih radionica i predavanja većina prisutnih je bila veoma aktivna i motivisana za rad.


 

agenda strana 1

agenda strana 2

agenda strana 3

 

KDSTRN2 mira

Mirjana Mirosavljević Bobić je po obrazovanju novinarka, a po opredeljenju feministička aktivistkinja, na različite načine angažovana u nekolicini ženskih organizacija (Glas razlike, Centar za ženske studije, Žene u crnom). Jedna je od osnivačica Rekonstrukcije Ženski fond, gde, u dosadašnjih trinaest (nebaksuznih!) godina, donosi i realizuje programske i finansijske planove i strategije.


KDSTRN2 zoe

Zoe Gudović je menadžerka u kulturi, producentkinja i organizatorka.  Od 1995. uključena u rad i istraživanje neformalnih i angažovanih pozorišnih formi . U svojoj praksi spaja art i aktivizam u cilju promene postojeće svesti i društvenih odnosa. Pozorišna edukatorka. Performarka, Drag king transformerka. Dobitnica nagrade Jelena Šantić za spoj umetnosti i aktivizma. Trenutno radi u Rekonstrukciji Ženski fond kao PR menadžerka i vodi radio emisiju Ženergija.


KDSTRN2 mladen

Mladen Jovanović je nezavisni savetnik i predavač Evropskih neprofitnih strategija (ENPS). Predsednik UO Nacionalne koalicije za decentralizaciju (NKD). Ekspert je za strateško planiranje, prikupljanje sredstava, javno zastupanje, kao i za temu obrazovanja odraslih. U dosadašnjem radu podržao je veliki broj organizacija, kompanija i institucija u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Bugarskoj i Italiji.

 


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9