RWF Logo

Akcija “Mačka i tačka…” – HVALA!

machkaARTICLE

U okviru kampanje  “Kako da sestre to rade najbolje” koju organizuje Rekonstrukcija Ženski fond održana je akcija “Mačka i tačka: naša odgovornost za napuštene životinje“ koju je sproveo tim učesnica/ka KDSTRN.

Ovim putem Rekonstrukcija Ženski fond želi da se zahvali svima koji su došli i podržali akciju koja se održala 30.10.2017. u klubu Zaokret. Tokom akcije skupljeno je ukupno 77,290 dinara i nenovčanih sredstava u iznosu od 7,500 dinara sa neformalnu grupu građana i građanki „Mačka i tačka…“ iz Surčina koju predvodi Aleksandra Trajković Pavlović.

U akciji prikupljanja novčanih i nenovčanih sredstava za napuštene životinje, ukupno je prikupljeno:

– u kutiji za donacije: 20.817 dinara,

– u hrani i sredstvima za higijenu: (otprilike) 7.500 dinara,

– od akcije solidarnosti od pića od tima Zaokreta: 6.000 dinara.

Dogovor ekipe koja je osmislila i organizovala akciju “Mačka i tačka: naša odgovornost za napuštene životinje” bio je da od predviđenog budžeta troše samo ono što je najnužnije, i da nepotrošena sredstva takođe doniraju neformalnoj grupi “Mačka i tačka…”. Dobra organizacija i štednja omogućila im je uštedu od 50.473 dinara!

Hvala klubu Zaokret na gostoprimstvu i pomoći!

Hvala organizaciji CAPR Divan dan Zoranu Staniću i Tamari Vuković koji su održali reciklažnu radionicu “U susret Noći veštica“, organizaciji Jednakost, Aleksandri Trajković Pavlović, Svetlani Lalović i Tanji Šljivar koje su sa nama podelile svoja znanja i iskustva o brizi napuštenih životinja i rada u azilu. Takođe, hvala i Marku Paunoviću i Ivanu Lončareviću (Popdepresija/Kišobran) koji su bili zaduženi za dobru muzičku atmosferu.

  • Zoran Ilić
  • Dejan Jovanović
  • Katarina Lončarević
  • Milica Lupšor
  • Marko Paunović
  • Zorica Zazić

[Best_Wordpress_Gallery id=”62″ gal_title=”machka tachka”]