RWF Logo

“Mačka i tačka…”

Mačka i tačka…: naša odgovornost za napuštene životinje – ponedeljak 30. oktobar, klub Zaokret, 18-23:00!

Grupa aktivistkinja i aktivista okupljenih oko edukativne kampanje “Kako da sestre to rade najbolje” Rekonstrukcije Ženski Fond poziva vas na akciju prikupljanja sredstava za napuštene i ulične životinje.

Cilj akcije je da se prikupe novčana i nenovčana sredstva za neformalnu grupu građanki i građana “Mačka i tačka…” iz Surčina koja, predvođena Aleksandrom Trajković Pavlović u ovom trenutku brine o preko 20 mačaka i 15 pasa.

Sa idejom da razvijamo odgovornost prema životinjima, u toku večeri, organizujemo edukativno-zabavni program:

  • 18-20:00 Radionica za decu na temu “U susret Noći veštica”
  • 20-21:00 Razgovor sa Aleksandrom Trajković Pavlović i aktivistkinjama i aktivistima za prava životinja, i veterinarom Vladimirom Joksimovićem (Charlie & Graff)
  • 21-21:30 Marko Paunović: East landscapes
  • 21:30-23:00 Popdepresija/Kišobran DJs

mačka tačka

ŠTA VI MOŽETE DA UČINITE?

Već od ponedeljka 23. oktobra, možete da donirate novac za neformalnu grupu građanki i građana “Mačka i tačka…” (kutija za priloge nalazi se na šanku Zakreta).

U ponedeljak 30. oktobra 2017. godine, u periodu od 18 do 23:00, možete da:

donirate novac za napuštene i ulične životinje da bismo se o njima brinuli na najbolji mogući način;

donirate nenovčana sredstva poput ampula protiv buva i krpelja za mačke i pse, suve hrane, sosića i konzerva za mačke i pse, ogrlica za pse, transportera, prostirki (ćebići i jastučići…), tableta za parazite…

Naša ideja je da ovom akcijom pokažemo da je važno građansko samoorganizovanje za dobrobit životinja i da je važno da se razvije svest o odgovornom vlasništvu i odnosu prema životinjama. Dođite, upoznajte Aleksandru Trajković Pavlović, upoznajte životinje o kojima se ona brine, razgovarajte sa nama, donirajte novčana ili nenovčana sredstva, uživajte u muzici… Prikupljena sredstva idu isključivo za životinje o kojima brine Aleksandra Trajković Pavlović i grupa „Mačka i tačka…”, i po završetku akcije, obavestićemo javnost o rezultatima jer je važno da znamo gde idu naš novac i prilozi!

Pridružite nam se u Zaokretu 30. oktobra jer SESTRE TO RADE NAJBOLJE!


 

fb-event-small