RWF Logo

RADOST LUDOST 9 – HVALA!

aricleRL9

Ove godine Rekonstrukcije Ženski fond je slavila DEVETI Radost ludost susret, ovaj put u Uličnoj galeriji, oživljenom gradskom prolazu, koji je još poznat i kao Čavketovov pasaž.

U subotu, 8. septembra od 20:00 desila se magija jer je ponuđen bogat i raznolik program gde su sve generacije mogle da nađu nešto za sebe!

Što bi se reklo “utisaka puna glava”, a jedan od dominatnih je i izjava jedne gošće: “Gde god se okrenem ljudi se oko mene raduju i smeju, dugo nisam to osetila. “

Zato hvala neverovatnim osobama koje su uzele učešće i učinile da se družimo, povežemo, učimo!

Hvala mladim snagama iz Rok kampa za devojčice! i njihovim mentorkama!

Harizmatičan duo koji nas je kroz pesmu vodio svuda po svetu Katarina Ranković/Lady K + Dekadenca

A onda su se pojavili oni, neponovljivi, i kao da su sami Bitlsi zapevali u Uličnoj galeriji – The Bestbeat!

Naša draga Dj-ina Nataša Vranić nas je toliko opustila uz zvuke lagane, Ivana Koraksić zavrte sve generacije sa Hulihopom i PoiPoi , a poslastica svemu je TKV koja je na zidu galerije iscrtala sjajan grafit, lik iz mlađih dana Žarane Papić, naše feminističke antropološkinje i političke aktivistkinje (1949-2002).

Radost ludost je podržala izložbu Ulične galerije Surprise umetnika Nemanje Golijanina koju možete videti do 21. septembra.

cakanaRL9

Cakana naša donatorska kutija je isto dobro prošla, 10.400 dinara i sve ide za stipendije Žarana Papić!

Hvala mnogo Ivi Čukić & Doci iz Ulične galerije, mnogo hvala Vidi za ozvučenje, i Saši koji uleteo i pomagao oko binske opreme, a najviše hvala sjajnoj ženi koja radi ton Katarini Kolar!!!

Ovo dešavanje ne bi bilo moguće bez Selene Simič koja je pomagala oko organizacije, kao i našim volonterkama/rima Mini Damnjanović, Slađani Vitezović i Saši Trbanosu !!

Hvala svima koji su to veče bile/i sa nama, jer ovo veče je stvarno bilo ljubav i radovanje!

Vidimo se, a vi uvek možete da donirate za RŽF akcije!

[Best_Wordpress_Gallery id=”73″ gal_title=”_001_RL_09″]


Divne fotografije uradila je Iva Tanacković, hvala <3