RWF Logo

SESTRE TO RADE NAJBOLJE 14!

cover za sestre14


I ovog četvrtka nešto se baš lepo kuva, sprema i nikako ne drema. Četvrtak 26. april, od 19 do 23:00 –  Zadruga Oktobar, Strahinjića Bana 33!

Rekonstrukcija Ženski fond u akciji SESTRE TO RADE NAJBOLJE 14 vas poziva na veče davanja za drugaricu, aktivistkinju Borku Vasić!

Dok se lečimo preko sms-a ili ko može da priušti sebi privatno, mi za našu drugaricu i aktivistkinju skupljamo novac za lečenje tako što vas pozivamo da svratite na opušteno veče i koliko ko može donira, jer hitno nam treba za rendgen i lekove! Mi znamo da ne možemo da pomognemo svima, Borka je drugarica koja pomaže mnogima, od mirovnog aktivizma, borba za prava životinja, do borbe protiv rasističkih politika raseljavanja Roma. Zato dođite!

Ovog četvrtka podrška Sestrama su kuvar Banjo koji zna put sreće do naših stomaka, a do našeg srca muziku iz glasnih i gitarskih žica prosipa Bojan Marjanović!

Dođite, pare ponesite da pijete, u Cakanu našu isto nešto ubacite, hrana je na donacije, jer ovo veče sve usmeravamo tamo gde je najpotrebnije!!!

SOLIDARNOST JE NAŠA SNAGA!

Zahtevamo da je zdravstvo dostupno svima, “ni po babu, ni po stričevima”!

Više informacija: https://www.facebook.com/events/2095279014042323

fb-event-small