RWF Logo

“SESTRE TO RADE NAJBOLJE 11”

01.fv.girlscamp.0718.mg

Utorak 6. jun, od 20 do 23:00, Ljutić, Stevana Sremca 5, Beograd! Rekonstrukcija Ženski fond u akciji SESTRE TO RADE NAJBOLJE 11 vas poziva na rok druženje za devojčice!

Prvi rok kamp za devojčice u ovom delu Evrope trajaće od 21. do 27. avgusta 2017. godine. U saradnji sa Opštinom Vračar, kamp će se održati na obroncima Avale.

Uprkos odbijanjima koja su stigla iz Ministarstva kulture Republike Srbije, kao i Sekretarijata za kulturu grada Beograda, da makar minimalno podrže ovu priču, manifestacija će okupiti 30 devojčica uzrasta od 10 do 14 godina, iz cele Srbije, koje će tokom 7 dana uz pomoć 8 mentorki pohađati radionice osnova sviranja klavijature, gitare, bas gitare ili bubnjeva koje će birati prema svojim interesovanjima..

Akcijom SESTRE TO RADE NAJBOLJE želimo da vas pozovemo i konkretno sakupljamo novac za Rok kamp za devojčice  jer je važno da se kamp održi ove godine a nadamo se i narednih godina!!

Ponesite novac da pijete piće i da donirate u kutiju!

“Sestre to rade najbolje” predstavlja žene koje svojim akcijama, radom, energijom i znanjem čine vidljive promene u društvu.

Naše gošće ove večeri su:

  • Tatjana Nikolić, inicijatorka ideje Rok kamp za devojčice
  • Selena Simić, bubnjarka, komunikološkinja

Za DJ pultom Ana Dajić!


Ponesite novac da pijete piće i da donirate u kutiju!

SOLIDARNOST JE NAŠA SNAGA!

 

fb-event-small