RWF Logo

Konkurs za dvanaesti Sajam kratke elektronske forme (KEF)

Tema KEF-a 12 je “ŠVORC“.

svorc

KEF je ove godine “Švorc” – nema nijedan jedini grant. Pozajmljujemo ga,  možda upravo zbog takvog razloga, kao koncept i platformu, Rekonstrukciji Ženskom fondu, koja/i će uz pomoć učesnika i učesnica KEF-a 12 istraživati žensku stranu krize i besparice (što ne znači da kao autori ne mogu da učestvuju i muškarci).


Tema KEF-a 12 je “ŠVORC“.

Predstavite u 30 sekundi kako se u nastaloj i produženoj krizi snalaze žene, na koje redovno pada i najveći teret restrikcija i nemaštine (pa i organizacija i produkcija KEF-a u ovakvim okolnostima J).


Svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma), postavljeni na internet i prijavljeni organizatorima do 25. novembra, biće prikazani na izložbama i festivalima ženskog stvaralaštva u zemlji i regionu.

Detaljnija uputstva u vezi sa formatima i slanjem radova možete dobiti i mejlom, preko adrese kef@b92.net ili na forumu sajta www.kef.rs .

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane učesnike i sve zainteresovane učesnice.

PODSEĆAMO DA SVOJE RADOVE SVE UČESNICE I UČESNICI MORAJU SAMI POSTAVITI NA INTERNET.

Specijalni žiri će najboljim radovima dodeliti tri nagrade kupovinu tehničke opreme u vrednosti od 30.000, 20.000 i 10.000 dinara.

Žiri:

  • Čarna Radoičić, filmska rediteljka
  • Nebojša Milikić (KC Rex)
  • Aleksandar Bobić, pejzažni arhitekta i umetnik